Mieszkanie – Studio w stylu vintage

To studio miało być unikalną i wygodną przestrzenią, inspirującą do pracy twórczej. Zdecydowalismy się na połączenie współczesnego minimalizmu z nastrojowym stylem vintage i artystycznym luzem. W utrzymanym w kolorach ziemi wnętrzu, króluje macedoński kamień i szlachetne bambusowe drewno. Trzymetrowa ściana holu zaskakuje starzoną tapetą, przedstawiającą grafiki i notatki Leonarda da Vinci, skompilowane w unikalny wzór. Lśniące loftowe lampy idealnie współgrają z nowoczesną, lakierowana na wysoki połysk, kuchnią, jednocześnie pozwalając zaistnieć meblom i pamiątkom przywiezionym przez reżysera z dalekich podróży. Surowy, kamienny pokój kąpielowy z wolnostojącą wanną i kryształowym żyrandolem, to 11 metrowe miejsce relaksu, dla żartu ukryte jedynie za taflą całkowicie przezroczystego szkła.